Cookies

Persondatapolitik

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger?

For at du kan indgå aftale med os på kawasakifootwear.dk, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer og E-mail- adresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Aceline Aps og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren og de ansatte for Aceline Aps har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på kawasakifootwear.dk er Aceline Aps. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til kawasakifootwear.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Undtaget er TrustPilot, som vi automatisk sender din kvittering til, for på den måde at følge op på din oplevelse som kunde hos os, når TrustPilot efter 8 dage fra din ordre er lagt, automatisk sender dig en mail, hvor de spørger om du vil medvirke i en anmeldelse af os. Som registreret hos Aceline Aps har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Aceline Aps via e-mail info@aceline.dk. Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@aceline.dk. Hvis det ikke lykkes for os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Cookies

 Hos kawasakifootwear.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser. Vi samarbejder med tredjepartsselskaber som Google (til opsamling af statistikker).

Webstatistik.

Vi bruger en webstatistik på kawasakifootwear.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Webstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere kawasakifootwear.dk.